ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Η ποιότητα των προϊόντων μας είναι η προτεραιότητά μας!

Επιλέγουμε με μεγάλη προσοχή τους καλύτερους καρπούς από την ελληνική επικράτεια και τον κόσμο.

Επιλέγουμε τους καλύτερους πρώτες ύλες για ασύγκριτη γεύση και θρεπτική αξία

Με γνώμονα την ποιότητα, η εταιρεία μας διαθέτει ένα ευρύ φάσμα ξηρών καρπών σε διάφορα μεγέθη συσκευασίας

Διαρκής ανάπτυξη

μέσα από εξασφαλισμένες κατάλληλες συνθήκες εργασίας, την συνεχή αναβάθμιση του κτιριακού και μηχανολογικού εξοπλισμού μαε και του άρτια εκπαιδευμένου ανθρώπινου δυναμικού μας.

Η FARMER ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ιδρύθηκε το 1986 ως μια αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση όταν τα αδέλφια της οικογένειας Φαρμάκη, αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα και να περάσουν από τον πρωτογενή παραγωγικό τομέα και την πολυετή τους ενασχόληση με την καλλιέργεια του διάσημου για την περιοχή της Μεσσηνίας αράπικου φιστικιού, στη δημιουργία μιας πρότυπης για την εποχή εργοστασιακής μονάδας στην περιοχή της Μεσσήνης, δημιουργώντας έκτοτε μία από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις εμπορίας επεξεργασίας και συσκευασίας ξηρών καρπών και αποξηραμένων φρούτων στην Ελλάδα.

Η εταιρεία μας αρχικά δραστηριοποιήθηκε με την επεξεργασία του αράπικου φιστικιού και πολύ γρήγορα επέκτεινε την δραστηριότητα της σε όλη την γκάμα των ξηρών καρπών και αποξηραμένων φρούτων. Το 2016 η νομική μορφή της εταιρείας άλλαξε από Ε.Π.Ε. σε Α.Ε. ενώ μέχρι και σήμερα η επιχείρηση στεγάζεται στην ιδιόκτητη εργοστασιακή μονάδα της, 3000 τ.μ. στην περιοχή της Μεσσήνης και συγκεκριμένα στο 6ο χλμ. Ε.Ο. Ασπροχώματος- Πύλου.

Από την ίδρυσή μέχρι τώρα έχουμε επιδιώξει τη συνεχή ανάπτυξή μέσα από τη διατήρηση σταθερών και αναβαθμισμένων καταλλήλων συνθηκών εργασίας, την συνεχή αναβάθμιση του κτιριακού και μηχανολογικού εξοπλισμού μας και του άρτια εκπαιδευμένου ανθρώπινου δυναμικού . Στηριζόμενη σε αυτές τις αξίες, η εταιρεία μας έχει καταφέρει να προσφέρει στους πελάτες της υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες.

Στον τομέα των ξηρών καρπών, επιλέγουμε με μεγάλη προσοχή τους καλύτερους καρπούς από την ελληνική επικράτεια και τον κόσμο, διασφαλίζοντας την απόλυτη φρεσκάδα και την εξαιρετική γεύση σε κάθε συσκευασία.

Με γνώμονα την ποιότητα, η εταιρεία μας διαθέτει ένα ευρύ φάσμα ξηρών καρπών σε διάφορα μεγέθη συσκευασίας, ώστε να καλύψει τις ανάγκες κάθε πελάτη.

To εργοστάσιο πληροί όλες τις απαιτούμενες τεχνικές προϋποθέσεις ασφαλείας και λειτουργεί με ISO IAF & ESYD

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ | ΣΥΚΣΕΥΑΣΙΑ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ

Υψηλή ποιότητα προϊόντων & παρεχόμενων υπηρεσιών

1986
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ
2000
+ ΠΕΛΑΤΕΣ
900
+ ΚΩΔΙΚΟΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
15
+ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ
1
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ
21
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ