ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Χονδρικό Εμπόριο – Επεξεργασία – Συσκευασία Ξηρών καρπών & Αποξηραμένων φρούτων

Δημιουργήστε την δική σας ετικέτα!

Με γνώμονα την ποιότητα, η εταιρεία μας διαθέτει ένα ευρύ φάσμα ξηρών καρπών σε διάφορα μεγέθη συσκευασίας

Υπευθυνότητα σε κάθε στάδιο της παραγωγής!

Η Farmer Messiniaki διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό υψηλής παραγωγικότητας που εξασφαλίζει την ποιότητα σε κάθε στάδιο παραγωγής

Η FARMER ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ προσφέρει στους πελάτες της υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες.

Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία η εταιρία μας είναι σε θέση να προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας, που προσαρμόζεται στις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών μας.

Εγγυόμαστε όλα τα στάδια επεξεργασίας και συσκευασίας, ώστε να εξασφαλίζεται η ποιότητα των ξηρών καρπών και η διατήρηση της φρεσκάδας τους.

Επιπλέον η εταιρία μας διαθέτει ποικιλία συσκευασιών για όλες τις προτιμήσεις και ανάγκες των πελατών μας.

Με την πεποίθηση ότι η ποιότητα είναι η βάση για την επιτυχία, συνεχίζουμε να παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα στους πελάτες μας και να αναπτύσσουμε την εταιρία μας με υπευθυνότητα και σεβασμό προς το περιβάλλον και την κοινωνία.

Είδη Συσκευασίας

Αεροστεγείς συσκευασίες
Σκοπός αυτής της συσκευασίας είναι να ενισχύσουμε τη διατηρησιμότητα των προϊόντων μας με την απουσία του οξυγόνου εντός της συσκευασίας.
Η μεταβολή αυτή έχει στόχο να αποτρέψει τις μικροβιολογικές διεργασίες, που προκαλούνται από τους αερόβιους μικροοργανισμούς και προκαλούν τη γήρανση του τροφίμου.
Eπίσης, αυτή η συσκευασία ενισχύει ιδιαίτερα την προστασία των φυτικών λιπαρών των ξηρών καρπών από το τάγγισμα, που προκαλείται από το ατμοσφαιρικό οξυγόνο.

Συσκευασίες τροποποιημένης ατμόσφαιρας
Σκοπός αυτής της συσκευασίας είναι να ενισχύσουμε τη διατηρησιμότητα των προϊόντων μας με τη μεταβολή της ποσότητας και του είδους αερίων εντός της συσκευασίας. Συγκεκριμένα, η μείωση του ατμοσφαιρικού οξυγόνου έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της διατήρησης του προϊόντος, καθώς το περιεχόμενο οξυγόνο είναι υπεύθυνο για κάποιες διεργασίες, που επιτρέπουν τις ζυμώσεις και την ανάπτυξη των μικροβιολογικών φορτίων. Επίσης, με τη μείωση του περιεχόμενου οξυγόνου αποτρέπεται το τάγγισμα των φυτικών λιπαρών των ξηρών καρπών, το οποίο υποβαθμίζει σημαντικά την ποιότητα των προϊόντων.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ | ΣΥΚΣΕΥΑΣΙΑ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ

Υψηλή ποιότητα προϊόντων & παρεχόμενων υπηρεσιών

1986
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ
2000
+ ΠΕΛΑΤΕΣ
900
+ ΚΩΔΙΚΟΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
15
+ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ
1
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ
21
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ